Omplacering


Omplacering

CHELSEA - Gul grand danois til omplacering

Efter mange og lange overvejelser, har vi besluttet at finde et nyt hjem til vores skønne GD tæve, Chelsea. Chelsea er en gul grand danois fra maj 2018, og hun har boet hos os i Viborg, siden vi købte hende fra avleren som hvalp. Hun er dkk registreret.


Chelsea er er meget kærlig, glad og omsorgsfuld hund. Hun elsker kontakt med både mennesker og andre hunde. Hun er en aktiv hund, som elsker løbeture i skoven, at bade ved havet og at gå lange ture. Hun er vant til at være med alle steder.  


Chelsea er en villig, rolig og utrolig lydig hund. Hun går i vores have, som kun delvist er hegnet ind – og hun bliver på vores grund. Hun er vokset op med små børn og omgås dem meget nænsomt og tålmodigt. Hun kan sagtens være alene hjemme, men hun er ikke vant til at være alene hjemme i mange timer, da vi har haft hende under to barsler og hjemmearbejde.


Vi må desværre erkende, at vi med 2 små børn, ikke har tiden og overskuddet til at stimulere hende og give hende den opmærksomhed, som vi før har kunne. Derfor søger vi et hjem med god tid og overskud, hvor Chelsea kan være i centrum og få den opmærksomhed og kærlighed, som hun fortjener.


Det er rigtig vigtigt for os at finde både det rigtige og et blivende hjem.


Ved interesse kontakt Anne Strunge på 41821000.


Omplacering

Hvem kan bruge denne omplaceringsformidling?

Alle kan bruge denne omplaceringsformidlingen – både klubbens medllemmer og ikke medlemmer. Det eneste krav er, at din grand danois skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub eller i et FCI land fx. Tyskland. Det er vigtigt at omplaceringshunden er fysisk og mentalt velegnet til at blive omplaceret. Både nuværende og kommende ejer af omplacerignshunden opfordres til at være omhyggelige og ærlige i vurderingen omkring hundens fremtidige tarv. Ærlighed og redelighed på godt og ondt er altid de bedste værktøjer for et lykkeligt udkom af en omplacering. 


Procedure

Et medlem der ønsker sin hund omplaceret bedes indsende en beskrivelse af hunden, og hvilken type hjem hunden ønskes placeret i. Beskrivelsen tilsendes klubbens kontaktperson.


Priser og betaling

Medlemmer: Gratis

Ikke -medlemmer: 500 kr. for 2 måneder. Herefter kan perioden forlænges med 4 uger ad gangen for 200 kr.

Betaling kan ske til Grand Danois Klubbens foreningskonto: reg.nr 1551 kontonummer 5794110 eller

mobilepay konto 475929